top of page

Ulvenatt i Finnskogen

En eksklusiv opplevelse for eventyrlystne! Sov ute under en magisk fullmåne i Finnskogen, midt i det mystiske ulvens rike!

Få dyr har en større rolle i mytene enn ulven. Å sitte sammen rundt et knitrende bål om kvelden, se flammene danse og høre en kor av ulvehyl er en unik og magisk opplevelse du aldri vil glemme, og som kun noen få er heldige nok til å erfare.

 

Velkommen til eventyrenes rike, Finnskogen!

 

Dette vintereventyret tar deg med til Finnskogen, kjernen for de fire store rovdyrene i Norge. Finnskogen Adventures har etablert sin egen leir midt i et ulveterritorium, der vi ønsker å formidle kunnskap og myter om rovdyr.

 

Guiden din møter deg på avtalt sted og viser vei til leiren. Hovedleiren vår ligger i villmarken, ved en myr i skogen der natten er så mørk at du kan se Melkeveien, og til og med nordlyset kan oppleves når det beveger seg så langt sør. Du blir innkvartert i flotte telt fra Barents Outdoor. Ved leirbålet vil du bli servert noe varmt å drikke, og guiden vil gå gjennom hva de neste timene vil bringe.

 

Deretter tar vi deg med på en guidet trugetur i området rundt leirplassen, og hvis vi er heldige, finner vi spor etter ulven og andre dyr.

 

Mot kvelden serverer vi et kveldsmåltid basert på lokal mat, og du får oppleve den magiske stemningen mens du sitter ved bålet og månen lyser opp den snødekte skogen. Under rette forhold er sjansene for å høre ulver gode.

 

Ved bålet vil vi snakke om elg, bjørn, gaupe, jerv og rovfuglene som hekker i området. Du velger selv om du ønsker å være våken gjennom hele natten eller om vi skal vekke deg hvis ulven begynner sin konsert.

 

Tidlig om morgenen sørger guiden din for at det er god varme i teltet. Vi serverer deg en varm frokost før vi følger deg ut av området.

 

Finnskogen er et av de få stedene i Norge der du kan høre ulvehyl.

 

Velkommen til stedet der de fire store hersker.

 

Ved behov kan henting i Elverum ordnes.

Ulvenatten i Finnskogen.jpeg
AdobeStock_317559757.jpeg
Ulvenatten i Elverum_Andreas Kokkvoll.jpg

Information

Dato

Tid på døgnet

Tid

Møtepunkt

Antall personer

Målgrupper

Inkludert i pris

Området

From 5 p.m

One night

Etter avtale

2 til 20
*Ta kontakt for større grupper

FOR ALLE!

Vi tilpasser opplevelsen etter behov og ønsker!
Super instagramvennlig!

  • Billetter til Norwegian Forest Museum

  • Guide

  • Alle måltid + snacks

  • Overnatting i telt fra Barents Outdoor, reinsdyrskinn og ulltepper

Elverum // Finnskogen

bottom of page