top of page

Overskrift

INNLEDNING: Opplev Norges største pattedyr, skogens konge, på nært hold.
Bli med oss på en spennende opplevelse i Finnskogen!

Finnskogen har et av Norges rikeste utvalg av dyreliv. Her kan du finne den mytiske ulven, samt bjørn, gaupe, storfugl, elg, rådyr, ørn, hauk, ekorn og sjeldne uglearter som Storlom og Hubro.

 

På vår ELGSAFARI bruker vi en profesjonell norsk elghund og erfarne turledere som har omfattende erfaring med å spore opp elg. Under turen vil du lære om hvordan elgjakt med hund utføres og få innsikt i hvordan man leser hunden og lar den lede veien. Elgen følger ikke nødvendigvis godt brukte stier og faste ruter, og mens hunden finner lukten og sporene, må du som deltaker være forberedt på møter med variert terreng.

 

Hvor nærme vi kommer elgen avhenger av flere faktorer som vær og vind, hvilken retning vi kommer fra, og hvor stille vi klarer å bevege oss i kupert terreng. Du vil kjenne jakteinstinktet fra fortiden når vi nærmer oss elgen. Pulsen øker og spenningen stiger!

 

Bli med på en spennende og unik elgsafari med Finnskogen Adventures! Opplev den majestetiske naturen og føl adrenalinet pumpe gjennom kroppen mens vi jakter på synet av disse majestetiske dyrene. Våre erfarne guider vil ta deg med på en uforglemmelig reise i villmarken, der du får sjansen til å lære om elgens vaner og levesett, samtidig som du får oppleve den spennende følelsen av nærkontakt med dyrelivet.

 

Ikke gå glipp av denne sjansen til å komme ansikt til ansikt med Finnskogens stolthet. Bestill din elgsafari i dag og bli med oss på en eventyrlig opplevelse du sent vil glemme. Velkommen til Finnskogen Adventures, hvor naturen blir din lekeplass!

Elgsafari Finnskogen, Elverum.jpg

Information

Dato

Tid på dagen

Tid

Møtepunkt

Målgruppe

Inkludert i pris

Området

Juni til september

Tidlig morgen / kveld

3 timer

I områder med sikre spor etter elgen.
Vi avtaler møtepunkt når din tur nærmer seg.

Små grupper og familier

Vi tilpasser turene etter eget behov og ønsker.
INSTAGRAMVENNLIG

  • Billetter til Norwegian Forest Museum

  • Kaffe og elgsnacks

bottom of page