top of page
AdobeStock_222326376.jpeg

Frigi Eventyret: To dager med spennende aktiviteter!

Opplev det uforglemmelige i Finnskogen: En perfekt balanse mellom natur, eventyr og kulturelle opplevelser! Bli med oss på en reise gjennom de fantastiske skogene, elvene og de bortgjemte toppene som skjuler seg i dette magiske området. 

 

Vårt unike tilbud kombinerer det beste av alt: Overnatting i sjarmerende tre-telt som gir deg følelsen av å være ett med naturen, spennende kanopadling på krystallklare elver, og smakfulle mat- og drikkeopplevelser som vil pirre dine sanser.

 

Våre erfarne guider er dedikerte til å gi deg den ultimate opplevelsen. De vil være tilgjengelige for deg til enhver tid, og skreddersyr en skreddersydd pakke som passer akkurat dine ønsker og behov. Fra eventyr til avslappende stunder i den vakre naturen, vil vi sørge for at hvert øyeblikk er uforglemmelig.

 

Ta på deg det du har, og bli med oss på en reise som vil utfordre og inspirere deg. Finn din indre eventyrer, opplev den unike Finnskogen-kulturen og skap minner som varer livet ut.

 

Vent ikke lenger - Finnskogen venter på deg! Bestill din plass i dette naturlige paradiset nå.

Kan dette friste?
Ved ankomst blir det tent et knitrende bål, og vi serverer rykende varm og velduftende bålkaffe. Mens du spiser lunsj, går vi gjennom padleteknikker og ruten for padlingen, før kanoene settes på vannet og padlingen begynner. Padletiden er på 2-4 timer, avhengig av ferdighetsnivået ditt og hvor mye du ønsker å oppleve naturen rundt deg.

 

Du kan gjerne ta deg tid til å flyte gjennom den smale elven og nyte duften av skogen og vegetasjonen rundt deg. La deg fascinere av stillheten, vannymfene, fuglene og dyrene.

 

Turen avsluttes på leirplassen der det er satt opp et tre-telt for deg - to- eller tremannstelt. Etter at du har flyttet inn i teltene, tilbereder vi en treretters leirbålmiddag sammen med lokale råvarer. Før middagen får du servert historien og smaken av akevitten fra Norges eldste brenneri, Atlungstad Brenneri. I ryggsekken har vi passende akevitt med oss, som knytter historie, kunnskap og moro sammen med mat og kultur. Etter måltidet er det tid for å kose seg rundt bålet.

 

Neste morgen starter vi dagen med en cowboyfrokost og gode historier fra Finnskogen, før du får med deg en solid lunsjpakke og retter nesen tilbake mot sivilisasjonen.

 

Du må selv ta med liggeunderlag og sovepose (men hvis du ikke har ditt eget, kan du leie det av oss - ta kontakt for pris).

Informasjon

Dato

Tid på dagen

Tid

Møtepunkt

Antall mennesker

Målgrupper

Inkludert i pris

Område

Mai til oktober

Lunsj til lunsj

x

Etter avtale

*Ta kontakt for mindre grupper

Bedrifter, virksomheter og organisasjoner

Vi kan tilpasse dette til produktet etter behov og ønsker!
EN INSTARAMVENNELIG OPPLEVELSE!

  • Komplett kano + redningsvester

  • Tretelt / Glampingtelt

  • Guide

  • Lunsj, middag og frokost 

Elverum // Finnskogen

bottom of page