top of page

Bålhygge

Hjernen trenger en pause fra hverdagen, en restart.

Forskning viser til de positive effektene bålet har på oss mennesker. Mange har opplevd hvordan skuldrene senkes, roen senker seg og samtaler flyter lettere rundt et bål. Bålet har vært et naturlig samlingspunkt for oss mennesker i generasjoner, der små og store beslutninger er blitt tatt. Bygg opp en følelse av fellesskap, flytt mandagsmøtet eller fredagslunsjen ut i naturen og møt kollegaer i en ny arena.

 

Vi setter stemningen med varme drikker, lokale snacks laget av viltkjøtt og gode historier.

 

Bli med på en unik opplevelse med Finnskogen Adventures! Gi dine ansatte en etterlengtet pause fra kontoret og ta dem med ut i villmarken. Vi skaper en atmosfære der dere kan slappe av, koble av og bygge sterkere bånd mellom kollegaer. Vårt erfarne team vil ta vare på dere med deilig mat og drikke, samtidig som vi deler historier om områdets kultur og natur.

 

La bålet være samlingspunktet der ideer formes, relasjoner styrkes og stresset slipper taket. Opplev den transformative kraften i å være sammen rundt flammene, og la samtaler og kreativitet blomstre. Våre spesialtilpassede arrangementer vil gi dere en opplevelse dere sent vil glemme.

 

Ta steget utenfor kontorets fire vegger og inn i naturens frihet. Kontakt oss i dag for å planlegge ditt neste teambuilding-eventyr med Finnskogen Adventures. Sammen vil vi skape minner som varer livet ut. Velkommen til en verden av bål, fellesskap og inspirasjon!

Bålhygge Elverum, Finnskogen.jpg

6 - 9 personer:      598,- eks.mva per person
10 - 20 personer:   545,- eks.mva per person
21 - 40 personer:   498,- 
eks.mva per person

Information

Dato

Tid på dagen

Tid

Måtepunkt

Målgrupper

Inkludert i pris

Området

Hele året

Tidlig morgen / Ettermiddag

2 til 3 timer

Etter avtale

Bedrifter, virksomheter og organisasjoner 

Vi tilpasser turene etter behov og ønsker!
INSTAGRAMVENNLIG

  • Reinsdyrskinn

  • Ekte bålkaffe, servert i trekopper

  • Lokal snacks lagd av vår kokk

  • Historiefortelling av våre guider

bottom of page