top of page

Se på spillende storfugler

Opplev den fantastiske naturen i Finnskogen: Skoger, elver, små topper og en magisk kultur venter på deg! Kombiner dette med tidlige vårmorgener, tåke og varm kaffe. Ta på deg turtøyet og skoene og bli med oss!

Kan dette være noe for deg?
Liggende på kanten av en frossen myr i april kan være en sjelden naturopplevelse. Hvis vi er heldige, vil vi høre isen synge mens bål gnistrer mot himmelen. Målet er selvfølgelig å våkne tidlig i det grå morgenlyset til synet av spillende storfugler på myren.

 

Storfuglen spiller over en litt lengre periode om våren, og siden vi holder litt avstand, passer denne turen også for familier med litt eldre barn. På denne turen setter vi opp fototent, hver med plass til én person. Vi går inn på ettermiddagen, tenner et bål og lager kveldssnacks og kaffe. Når vi har funnet ro, legger vi oss hver i vårt telt på kanten av skogen. I det grå lyset begynner storfuglene sitt spill, og da er det bare å følge med og nyte øyeblikket! Når forestillingen er over, serverer vi kaffe og frokost tilberedt ved bålet. Deretter rusler vi tilbake til sivilisasjonen, forhåpentligvis rikere på en fantastisk naturopplevelse.

 

Bli med på denne unike turen i Finnskogen! Opplev den magiske stemningen når du ligger der og lytter til isens sang, ser storfuglene spille og bålflammenes dans på himmelen. Dette er en opplevelse du vil huske for alltid. Ta med familien og bli en del av denne spektakulære naturen.

 

Bestill nå og bli med oss på denne uforglemmelige reisen i Finnskogen. Nyt nærheten til naturen, oppdag sjeldne øyeblikk og skap minner som varer livet ut. Velkommen til Finnskogen Adventures, der naturen blir ditt eventyr!

Orrfuglleik i Finnskogen.jpg

Information

Dato

Tid på dagen

Tid

Møtepunkt

Antall personer

Målgrupper

Inkludert i pris

Område

Sesongbasert: APRIL

18:00-09:00

15 timer

Etter avtale

*Ta kontakt for større eller mindre grupper

For alle

En instagramvennlig opplevelse

  • Guide

  • Kveldsmat, snacks og frokost

  • Kaffe / Te

  • Overnatting i telt, skjul eller tretelt

  • Billetter til Norwegian Forrest museum

bottom of page